CoffeeCup Created with Sketch.

Bryggutrustning som tar kaffet till en ny nivå

Chemex kaffebryggare

Chemex är enligt vårt tycke, en av de vackraste bryggare som även brygger fantastiskt gott kaffe och samtidigt lyfter fram tonerna i kaffets karaktär på ett exceptionellt sätt. Det krävs bara lite tålamod, men resultatet blir gudomligt.

Med denna eleganta kaffebryggare och vårt kaffe, är det ett utmärkt sätt att ta serveringen av kaffet på caféet, restaurangen eller i hemmet,  till en helt ny nivå.

Formen är av tidlös design och formgavs av Peter J. Schlumbohm redan 1941. Kannan återfinns på MoMa (Museum of Modern Art) i New York och har även fått pris som en av tidernas topp 100 designade produkter.

Kontakta oss för offert!

Mahlkönig EK43 S

Mahlkönig EK43 S besitter EK43:ans kraftfulla egenskaper fast i ett mindre format. Den bemästrar både espresso och filterkaffe samt malning direkt i påse och passar perfekt vid koppningar på rosteriet eller i caféet.

Mahlkönig EK43 S är en exceptionellt robust kvarn med hög malningskapacitet. Den stora fördelen med kvarnen är att den maler extremt jämnt. Används på många av världens bästa kaffebarer och coffee shops samt av många tävlande i Världsmästerskapen i Kaffebryggning Brewer´s Cup

Påsar kläms enkelt fast i påshållaren, inget behov att hålla i den under malningen. Inställning till önskad malningsgrad görs enkelt med inställningsvredet för malning. Hela bönbehållaren kan bytas ut för enkelt byte mellan olika bönor man önskar mala.

Kontakta oss för offert!

Fellow stagg EKG - vattenkokare

I jakten på det  perfekta handbryggda kaffet, är en elektriskt vattenkokare med ställbar temperatur  och smal pip för kontrollerat vattenflöde, en viktig del och även en bra bit på vägen för att uppnå önskat resultat.

Fellow Stagg EKG har varierade temperaturkontroll- genom att vrida vredet väljer du önskad temperatur från 57° C till 100 ° C, och Stagg EKG gör resten. Inget mer gissande av grader.
LCD-skärm, se temperaturen. En diskret svart skärm anger önskad temperatur och “Realtidstemperatur” med en lysande enhet för att visa uppvärmningsförloppet.
Håll alternativ – När knappen på baksidan ändras till HOLD-läge, håller Stagg EKG den önskade temperaturen i antingen Fahrenheit eller Celsius i 60 minuter. När knappen inte står på HOLD-läge, går vattenkokaren i viloläge efter att ha nått den valda temperaturen.
Brew Stopwatch – När ditt vatten är uppvärmt, använd EKGs inbyggda bryggningsklocka för att hålla tiden på din extraktion.

Kontakta oss för offert!

019-260 777
info@pennybridgeroasters.com
Besöksadress
Kaffemästaren
Drottninggatan 7
702 10 Örebro
kaffemastaren.se
Leveransadress
Idrottsvägen 31 B
702 32 Örebro
X