CoffeeCup Created with Sketch.

Espressomaskiner för café & restaurang

För det mindre caféet

Perfekt för  verksamheter som gör upp till 50-70 koppar/dag. Rocket Espresso R Cinquantotto är en semi-professionell espressomaskin med dubbla isolerade kokare. R Cinquantotto är en uppdatering av föregångaren R58. Designen har ändrats en hel del och touch-screen fjärrkontrollen är numera enklare att använda.

Med separerade kokare i mässing är bryggtemperaturen helt oberoende av uttag av ånga och hetvatten. Det gör också att temperaturen kan ställas upp på ångkokaren för bästa tryck vid skumning utan att påverka bryggresultatet. Temperaturerna i båda kokarna regleras elektroniskt (PID) för största exakthet.

Inställningar på R Cinquantotto görs på den medföljande touch-screen fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen behöver endast vara ansluten via USB när parametrar ska ändras.

Vatten kan tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,5 liter eller så kan den kopplas till direkt vattenanslutning. Spillbrickan på R Cinquantotto kan valfritt kopplas till avloppsanslutning eller tömmas manuellt.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Bredd 315 mm
Djup 460 mm
Höjd 420 mm
Pump Rotation
Kokare bryggning 0,58 L
Kokare ånga/hetvatten 1,8 L
Temperaturstyrning Elektronisk – PID
Vattentank/anslutning 2,5 L / Ja
Bryggrupp E61
Nettovikt 29 kg

Kontakta oss för offert!

Espressomaskin för den med höga krav

Altea Anniversario 2-grp är en jubileumsmaskin från venetianska La Nuova Era. Med ett tydligt formspråk sticker Altea Anniversario ut från mängden och lyfter miljön. Ett utökat avstånd mellan spillbricka och bryggrupp gör det möjligt att placera latteglasen direkt under bryggruppen. Det ingår även löstagbara spillbrickor som minskar avståndet för beredning av espresso och cappuccino. Fötterna på maskinen är justerbara för den höjd som önskas.

Värmeväxlarsystemet i Altea Anniversario ger tillgång till bryggning, ånga och hetvatten i korrekt temperatur simultant med ett elektriskt element. Temperaturen i tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID).

Altea Anniversario har en volymetrisk vätskedosering. Vilket innebär att maskinen alltid ger en korrekt mängd espresso och med en shot-timer blir espresson alltid perfekt. Vill man manuellt styra bryggning görs det med hjälp av en på- och avknapp.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Bredd 700 mm
Djup 540 mm
Höjd 600 mm
Effekt element 4500 W
Kapacitet kokare 14 L
PID Ja
Pump Rotation
Nettovikt 64 kg

Kontakta oss för offert!

Espressokvarn som leverar jämnt resultat gång efter gång

Fantastisk stabil och snygg espressokvarn som är lättanvänd och konsist i både sin malning och dosering. Passar det mindre caféet eller restaurangen, likväl som det sörre med höga krav.

Mahlkönigs E65S GBW är den första espressokvarnen någonsin som är utrustad med Grind-by-Weight-teknik för viktdosering i realtid.

E65S GBW är även utrustad med Mahlkönigs Disc Distance Detection vilket gör att du kan ställa in malningsgraden baserat på det faktiskta avståendet mellan malningsskivorna.

Den integrerade portafilterdetektorn känner av portafiltret automatiskt, väljer rätt förinställd malningsinställning och startar malningsprocessen.

Kontakta oss för offert!

019-260 777
info@pennybridgeroasters.com
Besöksadress
Kaffemästaren
Drottninggatan 7
702 10 Örebro
kaffemastaren.se
Leveransadress
Idrottsvägen 31 B
702 32 Örebro
X