CoffeeCup Created with Sketch.

Kaffemaskiner för din arbetsplats

Helautomatisk kaffemaskin för den stora arbetsplatsen

WMF 9000 S+ uppfyller de mest individuella kraven och håller högsta standard för njutning på ett lekfullt sätt. Även med en mängd olika drycker kan samma nivå av perfektion hittas i varje leverans. Tack vare de avancerade komponenterna på WMF 9000 S+ är varje dryck en harmonisk prestanda av smak och upplevelse, ner till minsta detalj. För en garanterat utsökt kaffeupplevelse.

WMF 9000 S+ är utrustad med det patenterade mjölksystemet Dynamic Milk som producerar både varm och kall mjölk samt varm och kall skummad mjölk för alla typer av kaffedrycker – med möjligheter att ställa in den perfekta mjölkskumkonsistensen.

Mycket avancerade inställningsmöjligheter för bästa koppresultat för varje enskild dryck. Till exempel kan du ställa in kaffekvantiteten, vattenvolymen och vattentemperaturen för varje dryck och det är även möjligt att blanda leverans från alla bönbehållare.

Det nya intuitiva operativa konceptet: lättare att förstå, mer individuellt och flexibelt. Det konfigurerbara operativgränssnittet kan anpassas för att passa behoven hos olika användargrupper.

Den utmärkta prestandan hos WMF 9000 S + ger dig den frihet du behöver för varje typ av verksamhet oavsett dryckesvariation och volym. Detta garanteras bland annat av innovativa högpresterande kvarnar, den elektroniskt justerbara pumpen och den slitstarka, högpresterande bryggenheten.

Stor 10’’ touch screen display med realistiska produktbilder, individuella färgval och möjligheter till animerad reklamintegration samt ett intuitivt operativsystem med individuella konfigurationsmöjligheter och maximal översikt tack vare en tydlig menystruktur och därmed högsta användarvänlighet.

Kontakta oss för offert!

Helautomatisk kaffemaskin för små och medelstora företag

Toppmodern teknik för perfekt njutning

Nya GIGA X8c är något utöver det vanliga: Två högeffektiva, platta keramiska malverk levererar tillförlitligt en exakt, konstant jämn malningsprocess år efter år. Detta beror på en helt ny innovation: A.G.A.© (Automatic Grinder Adjustment) – den elektroniskt styrda, automatiska efterjusteringen. Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) optimerar extraktionstiden för korta specialiteter och förser ristretton och espresson med ett sprakande smakfyrverkeri.

GIGA X8c har ett höjdinställbart kombinationsutlopp med genomtänkt konstruktion. Tack vare finskumstekniken är det möjligt att tillreda trendiga, fulländade specialiteter med mjölk och mjölkskum. Hastighetsfunktionen sörjer för kaffespecialiteter på rekordtid.

Högre effekt och kvalitetsoptimering på samma gång – det är nya GIGA X8c. Användningen över den mycket tydliga, 4,3″” stora, högupplösta pekskärmen i färg är enkel att förstå och helt intuitiv. Droppbrickan kan maskindiskas och den kan enkelt tas ut, tömmas och sättas tillbaka med bara en hand. Den optimalt placerade tyngdpunkten förhindrar spill. Enkelt, smidigt, snabbt, bekvämt – den femstjärniga tanken når ända in i minsta detalj.

Kontakta oss för offert!

Färskt bryggkaffe för kontor och restaurang

Modell RLX 676 med 2 bryggsystem och separat hetvattenkran för servering av stora mängder.

  • Välsmakande färskt kaffe
  • Robust och högkvalitativt utseende tack vare hölje och filterhållare av rostfritt stål
  • Utrustad med signal som anger att kaffet är klart och avkalkningsindikator
  • Kaffet håller en jämn kvalitet: pumptermosarna kontrollerar kaffets kvalitet
  • Lättanvänd och enkel att underhålla

Kontakta oss för offert!

019-260 777
info@pennybridgeroasters.com
Besöksadress
Kaffemästaren
Drottninggatan 7
702 10 Örebro
kaffemastaren.se
Leveransadress
Idrottsvägen 31 B
702 32 Örebro
X