CoffeeCup Created with Sketch.

Shop

Jura Z8 helautomatisk Kaffemaskin

29,990.00:-

Available on backorder

Description

Världsnyhet: One-Touch Lungo-funktion för mild, aromatiskt och långt kaffe

Z8 från JURA charmar alla med sin oslagbara kaffekvalitet. Världens första kaffemaskin för hemmabruk, med One-Touch Lungo-funktion, använder sig av en särskild tillredningsmetod för långt kaffe: under extraktionsprocessen tillförs även varmt vatten till kaffet. Resultatet blir en fyllig och extra ljuvlig specialitet.

Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) sörjer för en ideal smakutveckling för ristretto och espresso och till och med trendiga specialiteter tillreds till perfektion tack vare finskumsteknik och automatisk omkoppling från mjölk till mjölkskum. Manövreringen och valet mellan 21 olika specialiteter sker intuitivt tack vare detaljerad och självförklarande grafik på en högupplöst 4,3″-pekskärm i färg. Om så önskas möjliggörs Smart Connect styrning via den kostnadsfria JURA Coffee Appen. Och tack vare RFID-teknik registreras filtret CLARIS Smart automatiskt.

Tre nya specialiteter med en knapptryckning

Med inspiration från de bästa baristornas know-how har JURA skapat världens första kaffemaskin för hemmabruk med One-Touch Lungo-funktion. Tack vare den här världsnyheten gör Z8 kaffenjutningen till ett långvarigt nöje. Så här fungerar det: för caffè Barista, lungo Barista och en kanna kaffe kombineras kaffet under extraktionsprocessen med varmt vatten i en särskild tillredningsmetod för fylliga, extra ljuvliga, långa specialiteter.

Big Screen, Big Scene

Med en uttrycksfull, 4,3″ stor, högupplöst pekskärm i färg lägger JURA ribban högt när det gäller användargränssnitt för kaffemaskiner. Lika imponerande som skärmen är det helt nya manövreringskonceptet. Det triumferar genom sin lättförståelighet och tidsenliga enkelhet och leder raka vägen till målet. Pekskärmen har fingertoppskänsla – i ordets sanna bemärkelse – för alla kaffeönskemål.

Additional information

Produkter

1 ristretto
2 ristretto
1 espresso
2 espresso
1 kaffe
2 kaffe
1 cappuccino
1 kaffe latte
1 Caffè Barista
2 Caffè Barista
1 Lungo Barista
2 Lungo Barista
1 espresso macchiato
1 latte macchiato
1 Flat White
1 mjölkskums­portion
1 portion mjölk
Kanna kaffe
varmvatten
varmvatten för grönt te
varmvatten för svart te

Effekt

Mått

Vikt

Teknisk Data

Kapacitet för vattentank: 2,4 l
Bönkapacitet: 280 g
Kaffesumpbehållare (max. portioner): 20
Sladdlängd: 1,1 m
Spänning: 230 V ~
Standby-läge : 0 Watt
Energiförbrukning: 25 Wh
Energiförbrukning med E.S.M.©: 8 Wh

X